maandag 5 mei 2014

Erkenning

 

Vrijdagavond hadden we dus het End of the Year party van de schaatsclub. Het was ergens midden in de weilanden in een gemeenschapshuis van de plaatselijke boeren.

We werden verrast doordat Vera de erkenning kreeg als “PA of the Year”. Dat betekent dat zij de beste Program Assistent van het schaatsles programma is geworden. Ze werd geprezen om haar enthousiasme en de betrouwbaarheid van dingen toezeggen. Een “ja” van Vera betekent dat ze het ook doet of aanwezig is met volle inzet. En daarbij zei ze nooit nee. En dit was allemaal erg uitzonderlijk voor iemand die net gestart was als PA. Nou dat was natuurlijk een hele leuke opsteker voor haar. En eerlijk gezegd ook voor mij want ik maakte het mogelijk voor haar door telkens op en neer te rijden (bij sneeuw en ijs) als zij “ja” had gezegd, met mijn toestemming. Je ziet bescheiden zijn we niet meer.

IMG_0214Hier het foto moment van Vera die net de bloemen heeft gekregen van de hele leuke hoofdcoach van het Canskate programma: Tracey Nelson.

Vera had al een laptop bij elkaar verdiend met haar hulp als PA maar nu staat ze dus ook nog eens in de boeken vermeld.

Later kreeg ze ook nog een diploma uitgereikt voor alle behaalde levels. Begrijpen doe ik ze niet maar het zijn er drie waarvan de Senior Bronze voor Dance toch wel ‘t meest opvalt.

Hier krijgt ze, samen met andere  schaatsers, haar diploma uitgereikt door haar coach Shelley Douglas.

IMG_0217 

IMG_0223Ze had haar handen vol na afloop.

En ze kreeg ook nog de felicitaties van haar “schaats vriendinnen”.

IMG_0220IMG_0222

De avond was verder wel gezellig. Ik ga steeds meer ouders kennen en zij mij. Zij drinken daarnaast veel alcohol dus je lacht wat af. De pot luck maaltijd gaf ook een goed buffet.

Op de terugweg was Vera er zeer opgetogen over en heeft ze besloten om kleuterjuf te worden nu ze het zo goed doet met kleine kinderen en zij het ook steeds leuker vindt om ze les te geven.

De volgende dag bewees ze maar weer dat ze inderdaad leuk en goed is met kleuters toen we de drie jarige Emma op bezoek hadden. Jan had zijn 14 jarige zoon te logeren dus die hebben we warm welkom geheten met een BBQ. Dat vuur hadden we ook wel nodig om het warm te krijgen want van het weekend is het weer gaan sneeuwen…

Er kwam zelfs zoveel neerslag uit de lucht dat alle voetbal wedstrijden waren afgelast. Vandaar dat ik geen leuke foto’s van Ivo kan plaatsen, deze keer.