woensdag 16 april 2008

Radiobericht voor de kinderen

Vanochtend volgden we weer de gewone routine om op school te komen. In de auto luisterden we (op verzoek van Dick) naar Linda, de populaire radiopresentatrice van Kuwait radio. Ineens deed ze de groeten aan Ivo en Vera die op weg zijn naar school en inmiddels zo goed Engels kunnen spreken terwijl ze dat aan het begin van het schooljaar niet konden. Daarom wil hun trotse vader graag "the champions" van Queen aanvragen voor hun juffen mrs. Batchelor en Hampton die zijn kinderen zo goed hebben geholpen. Linda zei er vertederd achteraan dat het erg lief van zo'n ouder is en dat meer ouders zo'n waardering naar hun leerkrachten moesten uitspreken. Die Dick...
Op de nog steeds chaotische parkeerplaats bij school hebben we gewacht tot ze daadwerkelijk "we are the champions" hebben gedraaid. Helaas niet gezongen door Queen, de favoriet van paps en de kinderen na de voetbaltraining.
Op het schoolplein werden de kinderen meteen aangesproken over dit radioberichtje. Het blijkt dat de directie van school het ook had gehoord dus ik denk dat we volgend jaar wel mogen blijven (als dat al niet het geval was).